Argggh… luizen! Tips om hoofdluis te voorkomen.

432
Je, we weten het: luizen leven juist op schoon haar, en ze vormen geen gezondheidsrisico. Maar gatverrrrrr… wat hebben we er een hekel aan als onze kinderen hoofdluis hebben. Erger nog: als wijzelf óók ineens aan het krabben slaan. Moeten we weer 16 wassen draaien, en oneindig vaak haren wassen en uitkammen. Maar bovenal voélt het zo vies. Jakkie. Tips om hoofdluis te voorkomen.

De hoofdluis is een heel klein parasietje, die leeft van ons bloed. Zijn favoriete hang-outs: behaarde, warme plekjes. Het beestje is slechts 3 millimeter groot. Het legt zijn eitjes (neten) op onze hoofdhuid, waar ze vastkleven aan ons haar. Het lijkt dan een beetje op roos. De hoofdluis is een supergroeier: een jonge luis is na een week al volwassen en dan zelf klaar om eitjes te leggen. Snel ingrijpen is dus een must!

Hoofdluis krijg je door direct haar-op-haar contact met iemand die hoofdluis heeft. De luizen lopen van het ene hoofd naar het andere. Springen kunnen ze niet. Onze kinderen krijgen vaker hoofdluis, omdat ze tijdens het spelen letterlijk de hoofden bij elkaar steken. Wat je kunt doen om de kans op hoofdluis te verkleinen:

 • Tijdelijk speelverbod
  Heeft een ander kind luis? Sorry, maar dan gaat jouw kind er dus éven niet spelen. Ook al is het zijn of haar BFF. Dan moeten ze maar even bellen of elkaar briefjes schrijven. Het leed is zo geleden en dan kunnen ze weer blij samen – luisloos – verder.

 • Lang leve vies haar
  Hoofdluizen houden van schoon haar. Luizenalarm op school? Doe vooral veel gel in het haar van je kind. En doe lang haar in een knotje, en bespuit het met haarlak. Of was het haar gewoon niet, zodat het vet wordt. Dan hebben de luizen geen grip op het haar.

 • Gebruik een luizenzak
  Op school, op de crèche, bij de BSO… hang overal en luizenzak en zorg ervoor dat je kind hem ook gebruikt. De sluiting te ingewikkeld? Dan zal je kind de jas ernaast hangen als jij er niet bij bent. Zorg dus voor een eenvoudig te openen zak. Wetenschappelijk is het nooit aangetoond dat luizen overlopen van jas naar jas, maar better safe than sorry.

 • Zet tea tree olie in
  Luizen hebben een hekel aan tea tree olie. Dus sprenkel een paar druppels tea tree olie op de kraag van de jas van de kind en wat druppeltje in de nek. De luizen gaan er niet dood van, maar lopen er wel voor weg. Handig als preventie. Of doe wat druppeltjes tea tree olie in de fles van de kindershampoo. Het haar ermee insmeren kan ook.

 • Zorg voor een luizenmoeder op school
  Controles in de klas zijn geen overbodige luxe. We zeggen niet dat je het zelf moet gaan doen (ieh!), maar leg in ieder geval het verzoek om een luizenmoeder of -vader bij de juf neer. Hierdoor voorkom je dat de luizen het haar van jouw kind al bereikt hebben, voordat de juf doorheeft dat dat ene meisje wel héél vaak jeuk heeft.

 • Check regelmatig zelf
  Controleer ook zelf regelmatig thuis op hoofdluis. Kijk tussen de haren, vooral achter de oren en in de nek. Luizen zie je echt lopen, neten zitten aan het haar geplakt. Kam met een special luizenkam het haar uit boven een vel wit papier. De luizen zien er op het vel uit als kleine grijsblauwe of roodbruine spikkels.

Wat gevonden? Snelheid is geboden!

1.
Ren naar de apotheek voor een antihoofdluismiddel. En dan maar eindeloos wassen en uitkammen… twee weken lang.

2.
Je kunt bij de drogist of de apotheek ook een electrische luizenkam kopen. Deze doodt de luizen direct door middel van een electrisch schokje. Dit voel je zelf overigens niet.

3.
Een natuurlijke antiluismethode: meng een rauw ei met een theelepel citroensap en een halve theelepel azijn. Verdeel dit over het haar en laat het een half uur inwerken. Dan goed uitspoelen en een crèmespoeling aanbrengen. Kam het haar vervolgens met een luizenkam twee keer per dag uit.

Share.

About Author

432 reacties

 1. I just want to tell you that I am just all new to blogging and really savored your blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog . You really have excellent articles. Cheers for sharing with us your website page.

 2. Nice blog here! Also your web site quite a bit up very fast! What host are you the usage of? Can I am getting your associate link to your host? I want my website loaded up as quickly as yours lol.

 3. Involving me and my spouse we’ve owned additional MP3 avid gamers previously mentioned the yrs than I can depend, which include Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, and so forth. But, the remaining couple of decades I’ve settled down towards just one line of gamers. Why? Considering the fact that I was joyful toward take a look at how well-designed and enjoyment to retain the services of the underappreciated (and broadly mocked) Zunes are.

 4. Apple already consists of Rhapsody as an application, which is a suitable start, nonetheless it is by now hampered by the lack of ability in the direction of shop locally on your iPod, and contains a dismal 64kbps bit price. If this modifications, then it will considerably negate this convenience for the Zune, nevertheless the Ten music per month will nonetheless be a substantial additionally within just Zune Pass’ choose.

 5. The Zune concentrates upon remaining a Transportable Media Player. Not a internet browser. Not a recreation machine. Possibly in the foreseeable future it’ll do even far better in just people areas, nonetheless for previously it is a Wonderful path toward prepare and hear in direction of your songs and movies, and is without having peer inside that regard. The iPod’s advantages are its internet traveling to and purposes. If those reliable even further compelling, maybe it is your excellent decision.

 6. I do accept as true with all of the concepts you have offered on your post. They are really convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too quick for newbies. Could you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

 7. I haven¡¦t checked in here for a while as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

 8. Arms down, Apple’s application retail store wins by way of a mile. It’s a massive variety of all forms of applications vs a in its place unsatisfied alternative of a handful for Zune. Microsoft has Designs, especially in the realm of game titles, yet I’m not certain I might need in direction of bet on the upcoming if this part is significant to oneself. The iPod is a considerably better selection inside that scenario.

 9. I was just looking for this info for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your website. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 10. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you Nevertheless I am experiencing challenge with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anyone getting similar rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

 11. I truly enjoy looking at on this website , it holds fantastic blog posts. “It is easy to be nice, even to an enemy – from lack of character.” by Dag Hammarskjld.

 12. The Zune concentrates on staying a Transportable Media Player. Not a world wide web browser. Not a game machine. Potentially within just the potential it will do even much better inside all those areas, nevertheless for at this time it truly is a extraordinary route toward arrange and pay attention towards your audio and films, and is without having peer in just that respect. The iPod’s pros are its internet checking out and applications. If all those strong further powerful, possibly it is your easiest alternative.

 13. After examine a few of the weblog posts on your website now, and I truly like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site record and can be checking back soon. Pls take a look at my website as well and let me know what you think.

 14. Enjoyed studying this, very good stuff, thankyou . “Curiosity killed the cat, but for a while I was a suspect.” by Steven Wright.

 15. The fresh Zune browser is amazingly favourable, yet not as very good as the iPod’s. It works nicely, still just isn’t as prompt as Safari, and consists of a clunkier interface. If yourself sometimes program upon having the web browser which is not an issue, yet if you happen to be designing to browse the net alot towards your PMP then the iPod’s larger sized exhibit and greater browser may possibly be substantial.

 16. I just wanted to make a small note to be able to appreciate you for these awesome suggestions you are giving on this site. My extensive internet lookup has now been rewarded with sensible content to write about with my co-workers. I would state that that many of us readers actually are very blessed to dwell in a notable place with so many outstanding individuals with great plans. I feel very blessed to have come across the website page and look forward to some more brilliant minutes reading here. Thanks once more for all the details.

 17. Useful information. Lucky me I discovered your website by chance, and I am surprised why this accident did not came about in advance! I bookmarked it.

 18. Awesome blog! Do you have any hints for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed .. Any tips? Bless you!

 19. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thank you again

 20. This is getting a little bit far more subjective, but I a lot favor the Zune Marketplace. The interface is colourful, includes added flair, and some awesome attributes which include ‘Mixview’ that make it possible for yourself abruptly look at similar albums, tunes, or other consumers related in direction of what you might be listening to. Clicking upon 1 of people will centre upon that products, and a different established of “neighbors” will appear into perspective, enabling on your own in direction of navigate near looking into by means of very similar artists, songs, or buyers. Chatting of users, the Zune “Social” is too ideal entertaining, letting by yourself discover other people with shared preferences and turning out to be friends with them. On your own then can listen towards a playlist created dependent on an amalgamation of what all your pals are listening toward, which is on top of that remarkable. All those concerned with privacy will be relieved in direction of notice yourself can reduce the community against viewing your personal listening patterns if oneself consequently pick out.

 21. Great – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs and related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

 22. Thank you for sharing superb informations. Your website is so cool. I am impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and just couldn’t come across. What a perfect website.

 23. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to read more things about it!

 24. If you’re nevertheless upon the fence: get your favored earphones, brain down to a Least complicated Obtain and ask toward plug them into a Zune then an iPod and check out which one sounds greater towards your self, and which interface tends to make oneself smile even more. Then you can expect to understand which is specifically for oneself.

 25. I appreciate, cause I found just what I was looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

 26. I do agree with all of the ideas you have presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 27. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to debate this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you turn out to be experience, would you mind updating your weblog with extra particulars? It’s extremely helpful for me. Massive thumb up for this weblog post!

 28. My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be exactly I’m looking for. can you offer guest writers to write content available for you? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on some of the subjects you write in relation to here. Again, awesome website!

 29. My brother suggested I would possibly like this web site. He was once totally right. This put up actually made my day. You cann’t consider just how a lot time I had spent for this info! Thank you!

 30. I simply could not leave your website prior to suggesting that I actually loved the standard info a person provide for your guests? Is gonna be back frequently to check out new posts.

 31. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 32. Apple previously includes Rhapsody as an application, which is a great get started, still it is at present hampered by the lack of ability towards keep locally upon your iPod, and has a dismal 64kbps little bit value. If this variations, then it will to some degree negate this comfort for the Zune, yet the Ten audio per month will even now be a massive furthermore in Zune Pass’ prefer.

 33. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 34. You can definitely see your enthusiasm within the paintings you write. The world hopes for even more passionate writers such as you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

 35. you are really a good webmaster. The site loading speed is amazing. It seems that you’re doing any unique trick. In addition, The contents are masterwork. you’ve done a excellent job on this topic!

 36. “I’m really impressed along with your writing talents as neatly as with the format in your weblog. Is that this a paid topic or did you modify it your self? Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to look a nice blog like this one today..”

 37. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise several technical points using this web site, since I experienced to reload the site a lot of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again very soon..

 38. Thank you a lot for sharing this with all folks you actually realize what you are speaking about! Bookmarked. Kindly additionally talk over with my website =). We can have a hyperlink trade arrangement among us!

 39. I loved as much as you will receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this increase.

 40. Sorry for the massive evaluate, but I am really loving the contemporary Zune, and expect this, as effectively as the high quality critiques some other Those people comprise created, will guidance on your own come to a decision if it is really the immediately preference for oneself.

 41. An impressive share, I merely with all this onto a colleague who was performing a little analysis on this. And hubby in fact bought me breakfast since I came across it for him.. smile. So well then, i’ll reword that: Thnx to the treat! But yeah Thnkx for spending time to debate this, I believe strongly about this and love reading more on this topic. If you can, as you grow expertise, might you mind updating your website with increased details? It truly is extremely useful for me. Large thumb up for this blog post!

 42. I think this site contains some really wonderful info for everyone :D. “Laughter is the sun that drives winter from the human face.” by Victor Hugo.

 43. Fingers down, Apple’s application retail outlet wins by way of a mile. It truly is a enormous conclusion of all kinds of apps vs a as a substitute sad determination of a handful for Zune. Microsoft has Strategies, specially within the realm of games, nevertheless I’m not certain I’d need toward bet on the long term if this component is crucial towards by yourself. The iPod is a a great deal improved preference in that situation.

 44. The Zune concentrates on remaining a Portable Media Player. Not a website browser. Not a sport machine. Maybe inside of the future it’s going to do even greater in just all those areas, nonetheless for by now it can be a Good direction in direction of prepare and listen to your new music and videos, and is without the need of peer in that regard. The iPod’s rewards are its world wide web checking out and purposes. If those reliable more persuasive, perhaps it is your best conclusion.

 45. Somebody essentially help to make seriously posts I’d state. This is the very first time I frequented your web page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual submit incredible. Fantastic process!

 46. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

 47. My spouse and i were so thrilled when Raymond could do his research via the precious recommendations he made while using the site. It is now and again perplexing to simply be releasing information and facts that many a number of people have been making money from. And we also recognize we now have the blog owner to appreciate for that. All of the illustrations you have made, the easy web site menu, the friendships you can aid to foster – it’s got all terrific, and it’s really making our son in addition to the family recognize that that content is awesome, and that is rather indispensable. Many thanks for everything!

 48. If you are nonetheless on the fence: grab your preferred earphones, head down in direction of a Simplest Invest in and check with to plug them into a Zune then an iPod and check out which 1 seems improved toward on your own, and which interface generates by yourself smile further. Then you can expect to realize which is directly for oneself.

 49. The contemporary Zune browser is incredibly constructive, nevertheless not as superior as the iPod’s. It operates effectively, still isn’t as quick as Safari, and includes a clunkier interface. If on your own from time to time program upon applying the world-wide-web browser that is not an issue, nonetheless if you happen to be developing towards browse the world-wide-web alot from your PMP then the iPod’s bigger display and greater browser may well be critical.

 50. I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks, I will try and check back more often. How frequently you update your website?

 51. Zune and iPod: Highest people in america examine the Zune to the Contact, nevertheless as soon as viewing how skinny and shockingly minor and gentle it is, I acquire it to be a pretty unique hybrid that brings together properties of both of those the Contact and the Nano. It really is rather colorful and beautiful OLED exhibit is a bit scaled-down than the contact screen, nevertheless the participant alone feels Very a bit smaller and lighter. It weighs around 2/3 as significantly, and is appreciably more compact within just width and height, although getting exactly a hair thicker.

 52. Merely a smiling visitant here to share the love (:, btw great pattern. “Treat the other man’s faith gently it is all he has to believe with.” by Athenus.

 53. The contemporary Zune browser is amazingly optimistic, still not as favourable as the iPod’s. It functions perfectly, still isn’t really as fast as Safari, and includes a clunkier interface. If you often system upon getting the world-wide-web browser that is not an issue, but if you are developing towards browse the internet alot from your PMP then the iPod’s more substantial exhibit and much better browser could possibly be significant.

 54. Hello my friend! I want to say that this post is amazing, nice written and include approximately all significant infos. I’d like to peer extra posts like this.

 55. You could definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 56. Sorry for the huge critique, nevertheless I’m extremely loving the clean Zune, and expect this, as very well as the best reviews some other All those incorporate written, will assist oneself make a decision if it is the straight preference for you.

 57. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My site has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any ways to help stop content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 58. Sorry for the massive examine, however I’m definitely loving the fresh Zune, and be expecting this, as very well as the Wonderful assessments some other These incorporate created, will assist by yourself determine if it truly is the straight alternative for you.

 59. Heya! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data backup. Do you have any methods to stop hackers?

 60. The contemporary Zune browser is remarkably Wonderful, but not as positive as the iPod’s. It functions perfectly, still isn’t as prompt as Safari, and incorporates a clunkier interface. If your self sometimes method on making use of the net browser that is not an issue, yet if you are building towards read through the net alot from your PMP then the iPod’s much larger display and much better browser may possibly be vital.

 61. Thank you, I have recently been looking for information approximately this topic for a while and yours is the greatest I have discovered till now. But, what concerning the conclusion? Are you sure in regards to the supply?

 62. Pingback: Google

 63. Apple at present consists of Rhapsody as an app, which is a Wonderful start, however it is already hampered by the inability in direction of retail outlet domestically on your iPod, and consists of a dismal 64kbps bit value. If this variations, then it will rather negate this convenience for the Zune, however the 10 music per month will continue to be a significant furthermore in Zune Pass’ want.

 64. Pingback: asus zenpad 10 audio dock da01 (z300 series)

 65. Pingback: Hip hop videos

 66. Thanks for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and simply couldn’t come across. What an ideal web site.

 67. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless just imagine if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could definitely be one of the most beneficial in its niche. Fantastic blog!

 68. I just couldn’t depart your website before suggesting that I really enjoyed the usual information a person supply on your guests? Is going to be back continuously in order to check up on new posts

 69. Pingback: hot girls

 70. Nice blog here! Also your site loads up very fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

 71. Hello! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no back up. Do you have any methods to protect against hackers?

 72. Pingback: google seo

 73. Pingback: систематика в биологии

 74. Pingback: hip hop memes

 75. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 76. Pingback: Funny song

 77. Zune and iPod: Utmost folks evaluate the Zune toward the Contact, nonetheless after looking at how slender and amazingly very little and light it is, I take it to be a fairly special hybrid that combines qualities of each the Contact and the Nano. It’s amazingly vibrant and lovely OLED display screen is a little bit scaled-down than the contact screen, yet the player alone feels quite a little bit more compact and lighter. It weighs about 2/3 as considerably, and is substantially smaller sized in width and top, When getting merely a hair thicker.

 78. Pingback: Hip hop videos

 79. I cling on to listening to the reports talk about getting free online grant applications so I have been looking around for the most excellent site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

 80. If you happen to be even now upon the fence: grab your preferred earphones, brain down to a Easiest Get and inquire towards plug them into a Zune then an iPod and perspective which a single sounds superior to you, and which interface generates by yourself smile a lot more. Then you are going to recognize which is specifically for your self.

 81. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 82. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 83. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

 84. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

 85. Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.

 86. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 87. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

 88. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 89. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 90. This is getting a bit more subjective, but I much prefer the Zune Marketplace. The interface is colorful, has more flair, and some cool features like ‘Mixview’ that let you quickly see related albums, songs, or other users related to what you’re listening to. Clicking on one of those will center on that item, and another set of “neighbors” will come into view, allowing you to navigate around exploring by similar artists, songs, or users. Speaking of users, the Zune “Social” is also great fun, letting you find others with shared tastes and becoming friends with them. You then can listen to a playlist created based on an amalgamation of what all your friends are listening to, which is also enjoyable. Those concerned with privacy will be relieved to know you can prevent the public from seeing your personal listening habits if you so choose.

 91. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 92. If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

 93. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 94. Pingback: hot mixtape

 95. Thanks for all your valuable efforts on this web site. Gloria loves conducting research and it’s simple to grasp why. Most of us hear all of the powerful form you convey insightful solutions through the web blog and invigorate contribution from some other people on that concept and my child is in fact discovering a lot of things. Take advantage of the rest of the new year. Your conducting a great job.

 96. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your webpage? My blog site is in the very same area of interest as yours and my users would truly benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this ok with you. Thanks a lot!

 97. Sorry for the massive evaluate, but I am really loving the refreshing Zune, and assume this, as properly as the Fantastic testimonials some other us residents consist of created, will support by yourself decide if it’s the specifically alternative for your self.

 98. I’ll machines this study in the direction of Two models of people: existing Zune home owners who are thinking about an improve, and individuals attempting toward determine in between a Zune and an iPod. (There are other players truly worth taking into consideration out there, which include the Sony Walkman X, but I assume this gives yourself sufficient information and facts towards make an mindful option of the Zune vs gamers other than the iPod line as nicely.)

 99. The Zune concentrates upon currently being a Transportable Media Player. Not a world wide web browser. Not a game machine. Potentially within just the future it will do even improved within just those people areas, nonetheless for already it truly is a Terrific course in the direction of set up and hear in the direction of your music and motion pictures, and is with no peer inside that regard. The iPod’s benefits are its net browsing and applications. If those good much more powerful, maybe it is your perfect determination.

 100. This is getting to be a little bit even further subjective, nonetheless I a great deal prefer the Zune Sector. The interface is colorful, includes further flair, and some cool functions such as ‘Mixview’ that let oneself suddenly view very similar albums, songs, or other end users comparable toward what you happen to be listening in direction of. Clicking on one of these will center on that product or service, and a further fastened of “neighbors” will appear into opinion, allowing for oneself towards navigate more than exploring by very similar artists, music, or end users. Speaking of consumers, the Zune “Social” is on top of that outstanding exciting, allowing oneself obtain other individuals with shared preferences and starting to be buddies with them. Yourself then can hear toward a playlist constructed centered upon an amalgamation of what all your pals are listening towards, which is far too enjoyable. People apprehensive with privacy will be relieved in the direction of comprehend you can stay away from the public against viewing your specific listening habits if by yourself thus pick.

 101. Pingback: Google

 102. Fingers down, Apple’s application retail store wins through a mile. It truly is a large amount of all forms of purposes vs a as an alternative unsatisfied conclusion of a handful for Zune. Microsoft consists of Designs, specially within the realm of online games, however I’m not positive I might need towards bet upon the future if this aspect is critical in the direction of on your own. The iPod is a substantially better selection within that situation.

 103. I’ll tools this research toward Two designs of men and women: present Zune house owners who are contemplating an enhance, and Those seeking to make your mind up involving a Zune and an iPod. (There are other players significance thinking about out there, together with the Sony Walkman X, but I anticipate this provides you more than enough information and facts to create an knowledgeable option of the Zune vs players other than the iPod line as nicely.)

 104. Youre so cool! I dont suppose Ive learn something like this before. So good to seek out someone with some unique thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this website is one thing that’s needed on the internet, someone with a bit originality. useful job for bringing one thing new to the web!

 105. If you happen to be continue to on the fence: grab your beloved earphones, thoughts down in the direction of a Least complicated Buy and request to plug them into a Zune then an iPod and look at which a single seems far better in direction of oneself, and which interface results in your self smile much more. Then you are going to know which is right for your self.

 106. If you happen to be still on the fence: get your favorite earphones, intellect down in direction of a Excellent Buy and talk to in the direction of plug them into a Zune then an iPod and see which a single seems far better to oneself, and which interface generates you smile more. Then you’ll realize which is directly for by yourself.

 107. fantastic post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You must continue your writing. I’m sure, you’ve a great readers’ base already!

 108. The clean Zune browser is shockingly Excellent, nonetheless not as positive as the iPod’s. It functions well, still isn’t as instantaneous as Safari, and includes a clunkier interface. If yourself occasionally software upon getting the world wide web browser which is not an issue, nevertheless if you’re planning in direction of study the web alot in opposition to your PMP then the iPod’s much larger exhibit and far better browser may possibly be crucial.

 109. Apple previously incorporates Rhapsody as an app, which is a Wonderful commence, nevertheless it is already hampered by the lack of ability towards shop regionally upon your iPod, and consists of a dismal 64kbps bit selling price. If this improvements, then it will relatively negate this benefit for the Zune, still the Ten tunes for every thirty day period will even now be a substantial furthermore in Zune Pass’ desire.

 110. Fingers down, Apple’s app retailer wins by means of a mile. It is a significant range of all kinds of programs vs a instead disappointed final decision of a handful for Zune. Microsoft consists of Options, particularly within the realm of online games, yet I am not positive I might need towards bet on the long run if this section is substantial to oneself. The iPod is a much far better preference within that circumstance.

 111. Currently it seems like Expression Engine is the best blogging platform available right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

 112. Usually there are some fascinating time limits in this post however I don’t determine if these center to heart. There’s some validity however I am going to take hold opinion until I take a look at it further. Good article , thanks and now we want extra! Included with FeedBurner as properly

 113. First of all I want to say great blog! I had
  a quick question that I’d like to ask if you do not mind.
  I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing.

  I have had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
  I do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
  15 minutes are lost just trying to figure out how to begin.
  Any ideas or tips? Thanks!

 114. Pingback: Google

 115. Pingback: workathome2019

 116. Pingback: how to buy a second home

 117. Pingback: kegel balls

 118. Pingback: strapless strap on

 119. Pingback: fun88

 120. Hey! Someone in my Myspace group shared this site with us so I came to give it a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Outstanding blog and superb style and design.

 121. I have read so many articles on the topic of the blogger lovers
  except this piece of writing is truly a pleasant paragraph, keep it up.

 122. Pingback: free download for windows 7

 123. Pingback: pc games for windows 8

 124. Pingback: free download for pc windows

 125. Pingback: realistic vibrator

 126. Pingback: free apps for pc download

 127. Pingback: free download for pc windows

 128. Pingback: asus rt n10p manual

 129. Pingback: full apps download

 130. What i don’t realize is actually how you are no longer really
  a lot more neatly-favored than you might be
  right now. You are very intelligent. You recognize thus considerably on the subject of this
  topic, made me in my view imagine it from so many varied angles.
  Its like women and men aren’t fascinated except it’s something to accomplish with Girl gaga!
  Your personal stuffs outstanding. Always maintain it up!

 131. Pingback: anal douching

 132. I’m still learning from you, but I’m trying to reach my goals. I absolutely liked reading everything that is written on your blog.Keep the posts coming. I liked it!

 133. Pingback: free classifieds website in Trinidad and Tobago

 134. Pingback: pc games for windows 8

 135. Pingback: pc games for windows 7

 136. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 137. Hi there! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Keep up the fantastic work!

 138. Pingback: free download for windows 10

 139. Pingback: Gurgaon

 140. Pingback: cursos gratuitos

 141. Pingback: gay cock

 142. Pingback: double wand massager

 143. Pingback: silicone bunny vibrator

 144. Pingback: filles coquin

 145. Pingback: blowyo extreme wave masturbator

 146. Pingback: prostate kit

 147. Heya this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 148. Pingback: double ended dildo

 149. Pingback: rabbit thruster

 150. Pingback: strapless strap on

 151. Pingback: 8 inch dong

 152. Pingback: realistic masturbator

 153. Pingback: greencardorganization

 154. Pingback: Pest control Greensboro

 155. Pingback: манжерок песня

 156. Pingback: ты грустишь текст

 157. Pingback: remote panties

 158. Pingback: dildo with balls

 159. Pingback: enema valve

 160. Pingback: Porn Land

 161. Pingback: easy online loans

 162. Pingback: push ads

 163. Pingback: huge dildo

 164. Pingback: scrap car removal chilliwack bc

 165. Pingback: how paid social media works

 166. Pingback: отверстие ведущее из полости рта в глотку

 167. Pingback: макс фасмер

 168. Pingback: male vacuum enhancement

 169. Pingback: pleasure ring for men

 170. Pingback: ejaculating dildo

 171. Pingback: how to use ben wa balls

 172. Pingback: best vibrator

 173. Pingback: big dildo tube

 174. Pingback: best personal lubricant non sticky

 175. Hi, I found your website by the utilisation of Google even as hunting down a comparable subject, your site came up, it seems very good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

 176. Pingback: monogamy game for couples

 177. Pingback: kegel weights

 178. Pingback: fantasy panties

 179. Pingback: ICO marketing

 180. Pingback: satta king

 181. Pingback: double vibrator

 182. Pingback: pussy stroker

 183. Pingback: clit vibrator

 184. Pingback: how to use a large dildo

 185. Pingback: social media west palm beach

 186. Pingback: silicone bullet

 187. Pingback: vagina dilator

 188. Pingback: vibrating male masturbator

 189. Pingback: gay male toys

 190. Pingback: porn city

 191. Pingback: porn land

 192. Pingback: double penetration ring

 193. Pingback: waterproof vibrator

 194. Pingback: Minoxidil plus retinoic acid

 195. Pingback: cyberlink powerdirector slideshow templates free downloads

 196. Pingback: cyberskin masturbator

 197. Pingback: good blow job

 198. Pingback: male stroker toy

 199. Pingback: EU

 200. Pingback: Suan Sunandha

 201. Pingback: most realistic dong

 202. Pingback: male masturbators

 203. Pingback: best bullet vibe

 204. Pingback: new vibrator for women

 205. Pingback: small vibrator

 206. Pingback: bondage kits

 207. Pingback: web-design-brisbane.com

 208. Pingback: driewieler kopen

 209. Pingback: Christine Reidhead, Author

 210. Pingback: porn

 211. Hi! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs!
  Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!

  Carry on the outstanding work!

 212. Photo Auto Liker, auto like, Status Liker, Autoliker, Photo Liker, autolike, Auto Like, Autolike, ZFN Liker, Working Auto Liker, auto liker, Status Auto Liker, autoliker, Autoliker, Auto Liker, Autolike International, Increase Likes

 213. Pingback: viagra

 214. Pingback: 15% minoxidil

 215. Pingback: Julia Ann Porn

 216. Pingback: купить больняк

 217. Pingback: Pakistani Suits

 218. Thanks for another informative blog. The place else may I
  get that type of information written in such a perfect way?

  I have a challenge that I’m just now operating
  on, and I have been on the look out for such info.

 219. Pingback: تحميل فوتوشوب

 220. Pingback: برنامج فوتوشوب للكمبيوتر

 221. Pingback: تنزيل فوتوشوب

 222. Pingback: فوتوشوب مجانا

 223. Pingback: فوتوشوب 2019

 224. Pingback: تحميل فوتوشوب كامل

 225. Pingback: تحميل برنامج فوتوشوب

 226. Pingback: adobe photoshop portable

 227. Pingback: photoshop download

 228. Pingback: سيريال فوتوشوب

 229. Pingback: photoshop

 230. Pingback: تحميل فوتوشوب جو

 231. Pingback: الفوتوشوب

 232. Pingback: http://photoshop.lo.gs/

 233. Pingback: http://photoshopcrack.id.st/

 234. Pingback: http://photoshopactivated.revolublog.com/

 235. Pingback: http://photoshopdownload.kazeo.com/

 236. Pingback: http://photoshopgo.blog.jp/

 237. Pingback: http://photoshopgodownload.doorblog.jp/

 238. Pingback: http://photoshopprogram.livedoor.biz/

 239. Pingback: http://downloadsoftwarephotoshop.officeblog.jp/

 240. Pingback: https://www.mawada.net/conversations.asp

 241. Pingback: http://photoshopforwindows.ldblog.jp/

 242. Pingback: https://photoshopgo.info/تحميل-برنامج-فوتوشوب-cs6-مجانا-عربي-photshop-cs6-crack/

 243. Pingback: https://photoshopgo.info/فوتوشوب-احدث-اصدار-روابط-تنزيل-مباشر-photosho/

 244. Quality articles is the key to interest the visitors to pay a quick visit the site,
  that’s what this site is providing.

 245. Pingback: pornofilmpjes

 246. Pingback: water heater waterbury

 247. Pingback: plumber waterbury ct

 248. Pingback: liteblue usps login

 249. Pingback: iptv 8 mai

 250. Pingback: liteblue.usps.gov

 251. Pingback: multi speed vibrator

 252. Pingback: dildo unboxing

 253. Pingback: virtual Mastercard

 254. Pingback: rechargeable vibe

 255. Pingback: california dreaming venice vixen vibe

 256. Pingback: солическая правда

 257. Pingback: аперцепция

 258. Pingback: outdoors

 259. Pingback: russian translation hello

 260. Pingback: russian translation google

 261. Pingback: best nipples

 262. Pingback: beeg

 263. Pingback: plus size corset

 264. Pingback: one.walmart.com

 265. Pingback: walmartone associate login

 266. Pingback: russian porn

 267. Pingback: Don Juravin Reviews

 268. Pingback: type 1 diabetes

 269. Pingback: hund ormekur

 270. Pingback: beautiful Arab women

 271. Pingback: hotmail messagerie

 272. Pingback: bondage toy

 273. Pingback: Al-Zaytoonah Elibrary

 274. Pingback: best bondage toys

 275. Pingback: gay bondage

 276. Pingback: mcdonalds hours

 277. Pingback: افلام نيك منقبة

 278. Pingback: appliance repair langley (604) 404-1677

 279. Pingback: best dildo

 280. Pingback: diy dong

 281. Pingback: podcast

 282. Pingback: agen poker

 283. Pingback: judi qq terpercaya

 284. Pingback: Union Station drop off and pick up

 285. Pingback: city to city ride

 286. Pingback: silicone g gasm rabbit vibrator

 287. Pingback: true feel dildo

 288. Pingback: dp ring

 289. Pingback: veiny vibrator

 290. Pingback: Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

 291. Pingback: zueira no csgo

 292. Pingback: Att.net Mail

 293. Pingback: hasta yatağı kiralama

 294. Pingback: سکس خارجی

 295. Pingback: Philadelphia Elibrary

 296. Pingback: realistic pocket masturbator

 297. Pingback: döner hamburg

 298. Pingback: ocean jewelry

 299. Pingback: couples toys

 300. Pingback: vibrating cock rings

 301. Pingback: iraniporn

 302. Pingback: MIDE-676

 303. Pingback: xlxx

 304. Pingback: Baccarat Systems

 305. Pingback: d’Alembert Roulette Strategy

 306. I loved as much as you will receive carried out right
  here. The sketch is attractive, your authored material
  stylish. nonetheless, you command get got an nervousness over
  that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the
  same nearly a lot often inside case you shield this hike.

 307. Pingback: blackjack strategy youtube

 308. Pingback: walmartone

 309. Pingback: domain registration

 310. Pingback: nigeria music

 311. It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be
  happy. I’ve read this post and if I could I desire to
  suggest you some interesting things or advice. Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!

 312. Pingback: aluminium windows

 313. Pingback: msn hotmail sign in

 314. Pingback: SSNI-542

 315. With havin so much written content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement?
  My website has a lot of completely unique content I’ve
  either written myself or outsourced but
  it looks like a lot of it is popping it up all over the
  web without my agreement. Do you know any ways to help prevent content from being stolen? I’d definitely appreciate
  it.

 316. Pingback: anal plug kit

 317. Pingback: افلام سكس ايراني

 318. Hi! I know this is kinda off topic but I was wondering
  if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having
  trouble finding one? Thanks a lot!

 319. If you wish for to improve your knowledge just keep visiting this website and be updated with the
  most up-to-date information posted here. natalielise
  pof

 320. Pingback: Instagram Likes

 321. Pingback: seo merimbula

 322. Pingback: تحميل لعبة هيل كليمب ريسينج

 323. Pingback: bàn tăng chỉnh chiều cao

 324. Pingback: www prepaidgiftbalance

 325. I have been surfing online more than 3 hours today, yet
  I never found any interesting article like yours.
  It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all
  site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be
  much more useful than ever before.

 326. Pingback: big wand massager

 327. Pingback: btc to neteller

 328. Pingback: cawd 002

 329. Pingback: dildo for beginners

 330. Pingback: how to guitar solo

 331. Pingback: credit card buy

 332. I got this web site from my buddy who told me on the
  topic of this website and at the moment this time I am visiting this web page and reading very
  informative content at this time.

 333. Pingback: judi online indonesia

 334. Pingback: apps for pc download

 335. Pingback: pc games free download for windows 8

 336. Pingback: free download for windows 10

 337. Pingback: download free games on pc

 338. Pingback: apps download for windows 10

 339. Pingback: apps download for windows 7

 340. Pingback: apps download for pc

 341. Pingback: apps for pc download

 342. Pingback: giving good oral

 343. Pingback: tree trimming

 344. Pingback: mini bullet massager

 345. Pingback: Buy exotic carts

 346. Pingback: exotic carts official

 347. Pingback: Indian Lawyer in Melbourne

 348. Pingback: Thc Vape Oil For Sale

 349. Pingback: Chat Teen Live

 350. Pingback: Buy weed

 351. Pingback: Tramadol for Dog

 352. Pingback: digital marketing

 353. Pingback: Modafinil Online UK next day delivery

 354. Pingback: Proven Roulette Strategy

 355. Pingback: ABP 899

 356. Pingback: runelite

 357. Pingback: Artsy t shirts

 358. Pingback: Women clothing

 359. A fascinating discussion is definitely worth comment.

  I do think that you ought to publish more on this subject,
  it might not be a taboo subject but typically people don’t speak
  about such issues. To the next! All the best!!

 360. Pingback: 618media.com

 361. Pingback: Zion

 362. Pingback: p spot

 363. Pingback: adam and eve

 364. Pingback: Business

 365. Pingback: EaseUS Data Recovery Wizard Crack

 366. Pingback: buy temazepam

 367. Pingback: best services USA

 368. Pingback: gay underwear

 369. Pingback: exotic carts flavors

 370. Pingback: anal desensitizing lube

 371. Pingback: exotic carts review

 372. Pingback: hijama in birmingham

 373. Pingback: Agen Judi Slot

 374. Pingback: how to invest in cryptocurrency

 375. Pingback: free mobile number for whatsapp verify

 376. My partner and I absolutely love your blog and find almost all of your post’s to be just what I’m looking for.
  Would you offer guest writers to write content to suit your needs?
  I wouldn’t mind writing a post or elaborating on a number of
  the subjects you write related to here. Again, awesome site!

 377. Pingback: سكس مترجم عائلي

 378. Pingback: gay anal cleaning

 379. Pingback: get your ex back super system pdf

 380. Pingback: SEO Vancouver

 381. Pingback: places to eat near me open now

 382. Pingback: PPPD 788

 383. Pingback: GVG 941

 384. Pingback: Mumbai Escorts services

 385. Pingback: apps download for pc

 386. Pingback: free download for windows pc

 387. Pingback: free download for windows 8

 388. Pingback: games for pc download

 389. Pingback: free download for windows 7

 390. Pingback: free app for pclaptop app free download

 391. Pingback: Autofunnel

 392. Pingback: milfgilf

 393. Can I just say what a relief to find someone that really understands what
  they are discussing over the internet. You definitely realize how
  to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people should look at this and understand this side of
  the story. I can’t believe you are not more popular because you most certainly possess the gift.

 394. Pingback: GDHH-168

 395. Pingback: OYC 277

 396. Pingback: Lamelo ball

 397. Pingback: video game key

Leave A Reply