Uitjes Noord-Brabant

0

Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Afrika komt hier gevaarlijk dichtbij. Je kunt lopend of met je eigen auto op safari. Jachtluipaarden sluipen langs jullie voertuig, giraffen komen nieuwsgierig kijken en zebra’s tonen hun prachtige strepen. safaripark.nl

Dierenrijk, Nuenen
Van olifantenshows tot Dieren Meet & Greets, dit park noemt zich vanwege de vele activiteiten voor dé kinderdierentuin. Met mascotte Pico valt ook veel lol te beleven, bijvoorbeeld in zijn eigen speelpaleis. dierenrijk.nl

ZooParc Overloon, Overloon
Sta in het 21 hectare grote dierenpark neus aan neus met de cheetahs, laat je omringen door rondspringende ringstaartmaki’s en wandel samen met Indische antilopen, pelikanen en herten over de Maidan. overloonzoo.nl

BillyBird Park Hemelrijk, Volkel
In dit recreatiepark kun je je zowel binnen, als buiten vermaken. Er is onder meer een familie-achtbaan, surivalparcours, klimberg, bootjesglijbaan, strandbad en binnenspeeltuin. billybird.nl

Kijk voor meer culturele uitjes in 4MamaMagazine 0 #Summer

Share.

About Author

Leave A Reply