Brillen winnen! Bij elke kledingstijl een passende bril!

3

Op deze winactie kun je helaas niet meer reageren! Ben jij de winnaar? Lees verder!

Vroeger kocht je een bril die je droeg tot hij kapot ging. Nu willen we wel graag wat meer variatie. De brillen van Eyes and More zijn niet zo duur. Zo kun je bij iedere kledingstijl een andere bril kopen. Een donkere zakelijke voor op je werk, een vrolijke gekleurde voor als je vrij bent, eentje voor een avondje weg en eentje bij dat mooie blousje…Hoe gaaf is dat? Een la vol mooie brillen, voor elke outfit een passende bril!

Dus…Wil je niet één maar meteen twee brillen winnen? Met een montuur naar keuze en je glazen op sterkte? Enkelvoudig of  multifocaal? Eyes and More verloot 2 volledige brillen, dus grijp je kans en combineer je bril(len) met je kledingstijl!

Wat moet je doen?  Deel dit bericht op facebook en zorg dat je fan bent van 4MamaMagazine. 19 juni kiezen wij iemand en maken we de winnaar hier bekend!

En de winnaar is…Tromgeroffel!! Karlijn Driessen! Stuur ons even een PM via facebook en we zorgen dat jij je brillen uit kunt gaan zoeken! Gefeliciteerd!

O ja, benieuwd hoe je een goeie bril vindt bij de vorm van je gezicht? Lees het hier.

Share.

About Author

3 reacties

Leave A Reply