4 My eyes only…hoe vind ik een gave bril

0
Het is bijna niet meer te doen. Zonder bril ben ik echt half blind. Tijdens het shoppen kan ik geen prijs van kleding meer lezen ( heeft ook voordelen). Ik kan zonder bril geen app van mijn kinderen lezen, laat staan een verslagje van een vergadering met collega’s.

Door het hele huis slingeren brillen van verschillende sterktes, met en zonder krassen. Om helemaal gek van te worden. Op en af, om mijn nek, in mijn tas, niet in mijn tas maar waar is ie dan gebleven? Ik ben toe aan een ‘grote mensen’ bril. Een goeie, op sterkte en liefst ook een beetje mooi. Of eigenlijk, natuurlijk een hele mooie. Mijn zorgverzekering betaalt 100 euro vergoeding per twee jaar dus daar moet ik het niet van hebben. Na een grondig onderzoek kom ik tot de conclusie dat Eyes and More een goeie, mooie multifocale bril aanbiedt voor € 179. Dat kan er met mijn portemonnee nog wel af. Maar het is nou ook weer niet gratis dus ik ga me eerst eens oriënteren op de vorm van een bril die bij mijn (bolle) hoofd past. Leuk voordeel dat je met een selfie ook verschillende brillen kan passen. Aan de slag! Op deze gave site: trendsinbrillen.nl, kun je lekker alle brillen passen vanuit je luie stoel!

Enne…hou ons even in de gaten, want we komen met een héle toffe (brillen)actie! Echt waar, daar word je blij van! Dus check alvast welke bril bij de vorm van jouw gezicht past!

Share.

About Author

Leave A Reply