Do’s en dont’s van je bh

2
Een goede bh is belangrijker dan je denkt. Voor je borsten en voor je figuur. Door een waardeloze bh kun je je de hele dag belabberd voelen.

1.
Draag een bh maar een dag. Als je ze langer draagt, rekken ze sneller uit.

2.
Koop een bh altijd zo dat hij op het minst strakke haakje dichtgaat. Rekken ze wat uit, kun je hem nog twee haakjes strakker zetten.

3.
Kijk niet alleen naar de kleur en het dessin, maar kijk vooral naar de vorm. Alle borsten verschillen en hebben speciale eisen en wensen.

4.
Bh’s spoel je het liefst met de hand uit. Je hoeft ze dan niet na ieder dag dragen gelijk in de wasmachine te gooien, en je spoelt wel even het zweet eruit.

5.
Was je je bh’s in de machine? Koop dan een waszak. Dan blijven de bh’s mooier en haken je beugels nergens aan.

6.
Vouw bh’s netjes op en zorg dat de beugels in vorm blijven. Als ze verbuigen, krijg je ze maar moeilijk weer in vorm.

7.
Voor sporten is het verstandig om een sport-bh te kopen. Die zijn speciaal gemaakt om tijdens het sporten je borsten te beschermen tegen teveel bewegen. decathlon.nl en lidl.nl hebben soms superaanbiedingen.

8.
Grote borsten lijken kleiner met minimizers en kleine borsten lijken groter met push up-bh’s. je hebt ook bh’s voor een diep decolleté, met beugel, zonder beugel. Bedenk dus eerst waar je een bh voor nodig hebt voordat je hem koopt.

9.
Setjes zijn uit. Het is juist leuk om bij een leuke bh een ander leuk slipje te kopen. Dat is fijn, want je broekjes slijten vaak eerder dan je bh’s.

10.
Je figuur verandert natuurlijk als je afvalt of aankomt. Maar ook als je op gewicht blijft, kan je figuur veranderen. Om van zwangerschappen maar niet te spreken. Investeer dus regelmatig in een nieuwe bh. Je kleding komt met een goede bh ook echt beter uit. En o ja, voeding-bh’s mogen dus alléén gedragen worden als je voedt. Denk erom, mama!

Sfeerfoto: freyalingerie.com

Share.

About Author

2 reacties

Leave A Reply