De Grote Maaltijdboxen Test

1
Showing 1 of 5
Je ziet ze veelvuldig op tv voorbijkomen: verse maaltijdboxen. Elke week thuisbezorgd, vol heerlijk verse ingrediënten, die jij – aan de hand van een simpele stap voor stap-uitleg in woord en beeld – alleen maar bij elkaar in de pan hoeft te doen. Zou dat de oplossing voor ons drukke mama’s zijn? Weg met het inspiratieloos in de keuken staan, weg met tijdrovende supermarktbezoeken. Of is het niet zo ideaal? Wij testten 5 familieboxen!

Wij zijn altijd druk, druk, druk en hebben een chronische tekort aan tijd en zin om nou eens lekker naar de supermarkt te gaan en een verantwoord lekker en gezond maaltje voor onze schatten bij elkaar te bedenken. De kinderen hebben daar al helemaal never ever zin in zonder dat ze met een attractie of iets ongezonds worden omgekocht. Wij hebben van te voren wel allerlei vooroordelen over foodboxen, waaronder – met stip – de prijs. Is dat niet onwijs duur? Zo’n thuisbezorgde doos? En wat als je de inhoud niet lust? Wij zijn zó benieuwd.

Maaltijdboxen test BeterBio

Merk: Beter Bio
Prijs: € 15,95 per week voor de basisbox (er zijn ook andere variaties)
Website: beterbio.nl
Aantal maaltijden: 3 of 4 per week (zonder vlees, met fruit)
Voor hoeveel personen: Gemiddeld gezin (voor een groot gezin of flinke eters kost een dubbel pakket € 25,95)
Waar bezorgen ze? Niet in heel Nederland, maar ze groeien snel. Vooral in Noord Nederland, rond Amsterdam en een stuk Zuid Nederland.
Bezorgmogelijkheden: Ligt aan jouw regio, hoe je huis op de route ligt. Contact is via de smartphone.
Kiezen: Je kunt een weekpakket kiezen, maar je kunt je bestelling ook aanvullen met andere biologische producten. Je mag het pakket ook veranderen zo vaak je wilt, je kunt makkelijk een week overslaan.
Bijzonderheden: Heel persoonlijke, prettige klantenbenadering. In ieder dorp is wel een supermarkt, maar voor biologische producten moet je vaak en ook best ver omrijden. Dus erg handig als het gewoon thuisbezorgd wordt.
Oordeel: Heerlijk!.. In de pakketten zit geen vlees of vis, maar die kun je er extra bijbestellen
Extra voordeeltje: Ze hebben heerlijke producten die ik eerder nooit had gegeten. Makreelfilet! Heerlijk. Alles is even vers en lekker. En geen boodschappen doen is zó fijn. Elke week zo’n verrassingsdoos zou wel wat voor ons zijn. Jammer genoeg bezorgen ze nog niet in Rotterdam en omgeving. Maar als iedereen nou klant wordt, komen ze daar misschien ook wel.
Kindermening: Die vonden het heerlijk. Zoonlief kon zijn kooktalenten botvieren. Met de recepten maak je toch weer eens wat anders dan normaal. Ook leuk, ze houden rekening met wat je echt niet lust.

Eindcijfer: 9

Klik hier voor Marley Spoon
Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply