Dag prachtige, inspirerende vrouw. Rust zacht.

3
Op 1 maart belden wij met vrouwencoach Diana Koster. We hadden haar eerder ontmoet tijdens een inspiratieavond in Rotterdam. We waren erg onder de indruk van deze energieke powervrouw en we wilden haar daarom graag in ons magazine.

Diana had het heel druk vanwege de promotie van haar nieuwe boek, maar ze was de beroerdste niet. Ze bood aan het interview telefonisch te doen. Ze had twee uur de tijd, tijdens een autorit op weg naar afspraken in België. Het werd een ontzettend leuk en inspirerend gesprek. Diana bleek een humoristisch, warm mens, die heerlijk zichzelf bleef en een uitgesproken mening had (‘Fuck multitasken!’). Ze vertelde vol trots en liefde over haar partner Niek, haar twee dochters en haar roeping. Ons gesprek was zó gezellig dat ze spontaan vergat op de weg (‘Oeps, een vrachtwagen!’) en haar benzinetank te letten. We hingen op met de bezinemeter bijna op 0. Tien minuten later appte ze me: ze had het nét gered tot aan de benzinepomp en genoten van ons gesprek. Niet veel later postte ze berichtjes op Facebook en Twitter over het interview en mailde me: ze hoopte dat dat ons extra volgers zou opleveren. Zo attent.

We wilden graag foto’s bij het interview, dus drie weken geleden ging Diana samen met haar dochters Bregje en Tess voor ons op de foto. Dat deed ze normaal nooit. Maar vooruit, want het leek haar meiden zo leuk. Het was een heerlijke, zonnige dag en Diana en haar lieve, vrolijke meiden hadden veel lol. De foto’s zijn prachtig geworden. De liefde en levenslust spat ervan af.

En nu is ze er ineens niet meer. Geheel onverwachts is Diana afgelopen dinsdag overleden aan een hersenbloeding. Zo’n krachtig, mooi mens, ineens weg. Wij kunnen het nog steeds niet geloven. Een vrouw die het haar roeping vond om andere mama’s te helpen. Die alles deed om kersverse moeders te helpen hun leven weer in balans te brengen. Om nare bevallingen te verwerken en beter voor zichzelf op te komen. Zelf een toegewijde moeder, schreef ze twee boeken die wij mama’s móéten lezen: ‘Perfecte moeders bestaan niet’ en ‘Perfecte bevallingen bestaan niet’. Een vrouw met een missie. Een inspiratiebron. Betrokken. Vastbesloten de wereld beter te maken voor alle mama’s uit balans. Perfecte vrouwen bestaan niet, maar Diana kwam in onze ogen aardig dicht in de buurt.

Met toestemming van haar familie hebben we het interview hier alsnog geplaatst. Ter ere van Diana en alles waar ze voor stond. Rust zacht, sterke vrouw.

p044_051_Cover_4MamaMagazine_NR03

Share.

About Author

3 reacties

Leave A Reply