Samen naar het sprookje Lelijk 1dje

0
Vroeger ook zo genoten van Andersens sprookje ‘Het lelijke jonge eendje’? Neem je kind dan mee naar de muziektheaterbewerking van deze klassieker. Samen genieten en mooie herinneringen maken.

Eindelijk begint ook het laatste ei van moeder eend barstjes te vertonen. Maar in plaats van een klein geel, kruipt er een verkreukeld grijs kuiken tevoorschijn. “Wow!”, schalt het luidkeels over de waterplas, “Wat is het hier mooi en gezellig en wat zijn jullie met veel! Ik ben toch hopelijk niet te laat?!” Beschaamd slaat mama eend een vleugel voor de snavel van haar nieuwbakken jong. “Doe gewoon, Antje!”.

Hoe gedraag je je als eend en wat is eigenlijk gewoon? Over anders zijn en je anders voelen. Een voorstelling vol doldwaze kapriolen, pijnlijke misverstanden, swingende popmuziek en ontroerende zwanenzang. Lelijk 1dje is een komische muziektheaterstuk over een struikelende wildebras, die op zoek moet naar de ander in zichzelf en uiteindelijk bij toeval op haar gelijken stuit (6-10 jaar)

Voor de speellijst van het sprookje Lelijk 1dje, klik hier

Kijk voor meer leuke uitjes op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply