Wil je mijn Valentijn zijn?

0
Morgen is het Valentijnsdag! Dé dag voor onze mannen om romantisch te doen. Wat ze weleens vergeten. De jouwe ook? Neem dan zelf het initiatief en verras hém.

Geef jezelf kado
Regel een rode satijnen sjaal of koop er bijvoorbeeld hier eentje en pak jezelf in. Wikkel de lap om jezelf heen en doe een strik erin. Best present ever.

Breng een serenade
Schrijf een eigen tekst op jullie liedje. Of kies een toepasselijk romantisch nummer uit. Dit is de top 100 valentijnsliedjes. Helemaal leuk als je hartstikke vals zingt.

Versier de huiskamer
Met ronde hartjes en rode ballonnen. Verstop wat cadeautjes in je woonkamer en laat je man zoeken. Vergeet de rode rozen en rode kaarsen voor op tafel niet. Een paar heerlijke geurstokjes van bijvoorbeeld Rituals erbij geeft meteen sfeer. 

Spam je lief
SMS bombardement. Stuur je man elk uur een Valentijns-sms’je of WhatsAppje met een reden waarom je zoveel van hem houdt.

Haal herinneringen op
Maak een mooie fotocollage en lijst die in (of laat dat doen). Zoek foto’s uit waar jullie liefde uit blijkt, bijvoorbeeld foto’s waarop jullie hand in hand lopen of zoenen.

Hang Post-its op
Hang het hele huis vol met Post-it notitieblaadjes, waarop je allemaal lieve dingen schrijft. Je kunt bij elke post-it iets lekkers neerleggen, zoals een hartjesbonbon of hartsnoepje.

Koop lingerie
Met een bloemetje maak je hem vast niet blij. Maar wellicht waardeert hij het wel als je een nieuw lingeriesetje voor jezelf aanschaft. Win-win situatie! Voor meer bh-koop-motivatie lees dit artikel op 4MamaMagazine.nl

Je kind verliefd op iemand? Help hem of haar een gedichtje te schrijven en een mooie kaart te maken. Leuk mama-kind-momentje om ‘s avonds in het donker samen stiekem in de brievenbus te doen.

Bron: tallsay.com

Share.

About Author

Leave A Reply