Rijksmuseum van Oudheden, speuren door geschiedenis

0
Als het buiten koud is, is het fijn een binnenuitje achter de hand te hebben. Vechten je kids elkaar de tent uit, zoals regelmatig bij ons thuis? Ga dan eens met z’n allen naar Leiden. Daar is een superleuk museum.

Laat je kind spelenderwijs ontdekken hoe leuk het Rijksmuseum van Oudheden is! Je kunt bijvoorbeeld speurroutes doen: langs krijgslustige Romeinen of met speurhond Luuk op zoek naar archeologische voorwerpen van Nederlandse bodem. Zo kom je vanzelf op de mooiste, grappigste en geheimzinnigste plekjes van het museum. Of doe met z’n allen de audiotour en ontdek samen met tv-presentatrice Nienke de mythische wereld van de oude Grieken.

De speurtochten zijn geschikt voor 5+, de audiotour voor 7 t/m 12 jaar.
Het museum is van dinsdag t/m zondag open van 10:00-17:00. In de vakanties is het museum ook op maandag open. Voor meer info rmo.nl

Meer van dit soort superleuke tips? Kijk op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply