Workshop voor kids bij Nationale Opera en Ballet

0
Iets leuks doen op woensdagmiddag? In Amsterdam kan je kind op een speelse manier kennismaken met de wereld van opera of ballet. Is weer eens wat anders dan een ballenbak.

Iedere maand staat de workshop bij Nationale Opera en Ballet, op woensdagmiddag, in het teken van dansen, zingen en spelen. Onder begeleiding neemt je kind een kijkje bij het gezelschap en gaat dan zelf in de studio’s aan de slag. Dance baby, dance!

Elke maand is er een ander thema in de Kinderstudio:
Wo 9 maart: Russisch
wo 6 april: Romeo en Julia
Wo 11 mei: Het Zwanenmeer

Ook kleine kinderen zijn welkom. Er wordt namelijk gewerkt met twee leeftijdsgroepen: 4-6 jaar en 7-10 jaar. Je brengt je kind om 15.00 uur en haalt het tegen 17.00 weer op. Kun jij in de tussentijd even shoppen! Voor meer info klik hier.

Nog meer leuke culturele uitjes vind je op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply