Naar Peter en de Wolf in de voorjaarsvakantie

0
Heb je nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Ga dan op muzikaal avontuur! Van 20 t/m 28 februari kun je in Museum Speelklok naar een heel leuk en muzikaal sprookje, speciaal voor kinderen en gezinnen: Peter en de Wolf.

Het interactieve sprookje vertelt het spannende verhaal van de avonturen van de jonge Peter en de grote grijze wolf. Want wat moet je doen als de wolf een eend heeft ingeslikt? Daar weet de dappere Peter wel raad mee. Maar wat moet je doen als een dansorgel een heel orkest heeft ingeslikt?!

Het klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar de reusachtige dansorgels van Museum Speelklok hebben een heel orkest in hun buik. Strijkend, blazend, toeterend en trommelend zetten dansorgel de Mortier en kermisorgel De Schuyt het bekende sprookje van Prokofjev in een totaal nieuw daglicht. Durft jouw kind mee op zoek te gaan naar de wolf?

Laat je kind (vanaf 6 jaar) in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten stappen en verrast worden door de vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leert hij of zij meer over de verhalen achter alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels.

Overigens heeft Regio Noord deze periode geen vakantie. Maar in het weekend is je kind natuurlijk wél vrij!

Klik hier voor tickets en meer info.

Share.

About Author

Leave A Reply