Naar een concert met je baby!

0
Wil je je kleintje (5 tot 15 maanden) al vroeg in contact laten komen met muziek en theater? Dan zijn Mathilde’s Babyconcerten een aanrader.

Matilde en haar musici scheppen een wereld waarin de kleintjes zich volledig op hun gemak voelen. Met muziek wordt een ontspannen en soms prikkelende omgeving gecreëerd, waar de reactie van het publiek deel uitmaakt van de hele ervaring. En reken maar dat de kleintjes reageren! Leuk voor kind én (groot)ouder.

De meeste concerten worden drie keer op een locatie gegeven, in de ochtend, zodat je zelf kan bepalen wanneer het jou en je kleine uitkomt (met slaapjes en borstvoeding geven). Het duurt ongeveer een half uur.

Wil jij ook naar een concert met je baby? Kijk hier voor de volledige speellijst.

Hieronder alvast een voorproefje: 

Kijk voor nog meer leuke culturele uitjes met je kind op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply