De lucky winners!

0
Van 12 t/m 14 februari is het genieten op z’n Hollands in de Jaarbeurs in Utrecht. Dan vindt namelijk Taste of Holland plaats. Dit nieuwe foodfestival is een eerbetoon aan ons nationale food. Twaalf provinciën, twaalf smaken: de lokale keuken bewijst dat Nederland veel meer is dan alleen snert en stroopwafels (hoewel we daar héél dol op zijn).

Je schuimt in één dag alle provinciën af en vult je de maag met lokale delicatessen en gerechten van Nederlands meest toonaangevende chefs. Deze koken live, en je kunt ook zelf aan de slag onder toeziend oog van een topchef. Wij verheugen ons alvast op de wijn- en bierproeverijen en het inspiratiepodium! Op zaterdag en zondag is er Taste of Kids, en mag je kind ook zelf de keuken in duiken.

Leuk voor alle foodie-mama’s en kids die op zoek zijn naar een portie inspiratie, gezelligheid en vooral de lekkerste gerechten en dranken.

Wij mochten 5×2 kaartjes weggeven.

En de winnaars zijn:

  • Sam
  • Roekie Snoek
  • G. de Wit
  • Amanda van den Berg
  • Evelien

Gefeliciteerd allemaal en veel (eet)plezier bij Taste of Holland!

Share.

About Author

Leave A Reply