Win kaartjes voor kindervoorstelling Het Zandkasteel – Op de Boerderij!

0
Gratis naar een superleuke familievoorstelling? Op 4 mei kun je gezellig samen naar kindervoorstelling Het Zandkasteel – Op de Boerderij in het Beatrix Theater in Utrecht. Doe mee met onze kleurplaatwedstrijd en win 2 kaartjes voor de theatervoorstelling én een dvd van Het Zandkasteel! Alle deelnemers maken bovendien kans op een troostprijs.

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige Z@ppelin tv-serie. Koning Koos, Prinses Sassa en Toto beleven in Het Zandkasteel – Op de Boerderij weer vele avonturen. Op de boerderij zijn diverse dieren. Natuurlijk een koe en een kip. Legt de kip een ei? Prinses Sassa gaat ook proberen of ze een ei kan leggen, maar dat lukt natuurlijk niet! Samen met Toto maakt ze een echte hooiberg, maar dan komt Koning Koos en die probeert de hooiberg op te vegen. Dat wordt lachen geblazen.

Deze leerzame familievoorstelling nodigt de kinderen uit om lekker mee te dansen en te zingen. Natuurlijk komt ook de Neuzenkriebeldans weer voorbij! Na afloop mogen de kinderen op het toneel komen en kunnen ze samen met Koning Koos, prinses Sassa en Toto op de foto. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Klik hier voor meer info over kindermusical Het Zandkasteel.

Doe je mee? Leuk! Download hier de kleurplaat. En stuur voor 30 maart 2016 een scan of foto van de door jouw kind ingekleurde print met je naam en adres naar redactie@4mamamagazine.nl.
En o ja, we vinden het heel erg leuk als je ook onze Facebook-pagina een like geeft!

Let op! Door mee te doen aan deze actie, geef je ons toestemming je e-mailadres door te geven aan het Beatrix Theater.

Share.

About Author

Leave A Reply