Muziektheater op jouw school!

0
Hoe gaaf is dat, theater op school! Het superleuke gezelschap Nochem & van Luyn speelt door het hele land (vooral) op basisscholen de muzikale voorstelling Kasper H. Misschien iets om aan de juf voor te leggen?

Duitsland, 1828. Er duikt vanuit het niets een jongen op in Neurenberg. Hij loopt vreemd en hij kan maar 1 zin zeggen : ‘Ik wil een ruiter zijn, zoals mijn vader was’. Wie hij is en hoe hij daar terecht is gekomen niet duidelijk. Want hij zegt niks anders dan die ene zin.

Toch zijn er een heleboel mensen die precies weten wat het verhaal van Kaspar H. is. Maar wat is de waarheid? Een grappige, spannende en zeer muzikale voorstelling, waarbij je kind waarschijnlijk op het puntje van z’n stoel zit…

Muziektheater geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Klik hier om de speellijst te bekijken en voor het maken van boekingen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan alvast deze trailer

Voor nog meer van dit soort superleuke tips, kijk op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply