En de 500e Facebookfan is…

0
Wihoeeee! Zoals beloofd geven we een cadeautje weg aan onze 500e Facebookfan. De winnaar krijgt van ons een supercoole goodiebag. En jawel, het is gelukt! We hebben een winnaar!

Om even jaloers te worden: In de goodiebag zit… een prachtige lippenstift met bijbehorend lippotlood, Rosetto Artdesign, oogschaduw, Magic Eye Shadow, een oogpotlood, professional Eye Pencil, en een bronzing powder, Terra Abbronzante. Alle producten zijn van het prachtige merk Collistar

En al deze fijne beautyproducten zijn dus voor onze 500e Facebookfan: [tromgeroffel] Shauni Gils! Leuk dat je ons volgt! Als je je adresgegevens mailt naar redactie@4mamamagazine.nl, dan sturen we je de goodiebag toe!

Niet gewonnen? Niet getreurd! We zijn alweer een nieuwe leuke actie aan het bedenken! Volg ons op Facebook en mis ‘m niet!

Share.

About Author

Leave A Reply