Villa Zebra, het leukste kindermuseum in Rotterdam

0
Een bezoek aan kindermuseum Villa Zebra is nooit saai, onze kinderen vinden het er altijd helemaal geweldig. Voor inspiratie en creativiteit ben je bij Villa Zebra aan het juiste adres! Hier draait het om ontdekken en doen. En ook deze maand zijn er weer volop workshops voor je kind.

Na een bezoek aan de tentoonstelling ‘Zelf!’ (3 tot 6 jaar) kun je met je peuter of kleuter aan de slag met een kleine opdracht. Tot en met 14 februari is dat Workshop de Lichtfabriek, deze staat die in het teken van licht. Kinderen vanaf 7 jaar oud bezoeken de expositie ‘Welkom thuis’ en kunnen daarna gratis de workshop Cavia-to-go volgen. In deze workshop klei je een huisdier dat je nooit meer hoeft te missen.

Tevens zijn er voorleesworkshops, klooimiddagen (absolute aanrader) en nog veel meer! Kortom een plek waar kinderen en ouders zich absoluut niet zullen vervelen. Je wordt er altijd geïnspireerd en kunt er heerlijk creatief aan de slag. En als de kinderen bezig zijn kun je zelf lekker rondneuzen in de museumwinkel of een kopje koffie drinken in het Zebracafé, met uitzicht op de maas. 

Ook gaaf: Vaak komen kunstenaars zelf workshops geven. Kun je ze ontmoeten en dus een workshop volgen bij een échte kunstenaar! Kijk voor een overzicht van de workshopsdagen en -tijden op villazebra.nl

Villa Zebra is open op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00-17:00.

Kijk voor nog meer van deze leuke tips op cultuurbarbaartjes.nl

 

Share.

About Author

Leave A Reply