Sprookjesconcert in het theater

0
Houdt jouw kind ook zo van muziek? Dan is Tomte echt wat voor jullie! Vergeet alles om je heen en ontdek tijdens dit sprookjesconcert een uitgestrekte wereld met sneeuw zover het oog reikt.

Tomte (4+) is een winters sprookje met live muziek, licht en bewegende beelden. Tijdens het concert zijn op een groot scherm prachtige beelden te zien. Dan een landschap, dan een horizon die in een notenbalk verandert of mysterieuze voetstappen in de sneeuw… of wat je kind er maar in ziet. Laat je fantasie spreken! Absoluut een aanrader voor jong en oud. Geïnspireerd door Tomte Tummetot van Astrid Lindgren en gespeeld door Het Filiaal. Kijk hier voor de speellijst.

Kijk voor nog meer van deze superleuke tips op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply