Met je kind naar een museum is superleuk!

0
Wij houden erg van musea. Onze kinderen vinden ze ook leuk, maar soms (lees: vaak) willen vooral de kleintjes liever ergens áán zitten dan alleen maar kijken. Daarom is het Nieuw Land Erfgoed Lelystad ideaal voor kids van alle leeftijden. Dat is namelijk een doe-museum!

In dit museum gaan kinderen vooral veel doen en ontdekken: watersluizen maken, de bodemvondsten ontdekken en meer. Ontdek bijzondere verhalen over de jongste provincie van Nederland. In de vakanties zijn er altijd extra (leuke) activiteiten. En ook fijn voor mama: Het ligt naast de outlet Bataviastad, dus kun je erna ook nog even shoppen! Klik hier voor meer info over doe-museum Nieuw Land Erfgoed.

Meer superleuke tips op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply