Meezingconcert voor de hele familie

0
Het concertgebouw Amsterdam heeft de jarenlange traditie opgebouwd om tijdens de feestdagen families te verwelkomen. Dit jaar is er op zaterdag 19 en zondag 20 december een meezingconcert! Superleuk om de kerst muzikaal te beginnen met je gezin!

Het Kobra Ensemble begeleidt tijdens Stille Nacht, dus als je de tekst even niet meer weet geen nood, zij kennen ze allemaal uit hun hoofd! Zing mee met liedjes zoals Stille nacht en Jingle bells, de allermooiste kerstliedjes komen langs. Ook aan lampjes, ballen en kransjes is gedacht, dus de sfeer is er op en top in orde! Kom in de ultieme kerstsfeer en zing en swing mee met je hele gezin! (6+)

Voor meer info over dit concert en om kaarten te bestellen (wacht niet te lang want de kaarten gaan snel!) klik hier.

Kijk voor meer superleuke cultuurtips op cultuurbarbaartjes.nl

Share.

About Author

Leave A Reply