Gratis naar de nieuwe animatiefilm: Race naar de maan!

0

Vanaf 13 januari draait de nieuwe animatie-avonturenfilm voor de hele familie, Race naar de maan, in de bioscopen. En wij geven kaartjes én goodiebags weg!

Een miljonair die beweert dat er nog nooit een mens op de maan is geweest, gaat op ruimtereis om een duivels plan uit te voeren. Hij wil een zeer krachtige en gevaarlijke nieuwe vorm van energie (Helium 3) bemachtigen, waarmee hij de machtigste man van de wereld zal worden. Wat hij niet weet is dat de jonge surfer Mike Goldwing, zijn opa, zijn beste vriendin en een grappige hagedis in een ander ruimteschip op weg zijn naar de maan om hem tegen te houden.

De film is geïnspireerd op de ruimtewedloop van de jaren zestig en te zien in 2D én 3D. Leuk om met je hele gezin heen te gaan! Bekijk hier de trailer.

Win kaartjes!
Wil jij kans maken om gratis met je gezin naar deze film te gaan én bovendien daarna in Science Center NEMO te kunnen rondneuzen? Op zaterdag 9 januari 2016 zal er om 10 uur een speciale voorvertoning plaatsvinden van Race naar de maan in NEMO, Oosterdok 2 in Amsterdam. Wij geven hiervoor 1 x 4 kaartjes weg! Ook verloten we 3 x een goodiebag met daarin een tas, jojo en T-shirt van de film.

Kans maken? Stuur dan voor 5 januari 2016 een mailtje met je adres naar redactie@4mamamagazine.nl. En o ja, like meteen ook even onze Facebook-pagina! (Daar worden wij dan weer heel blij van!)

win nu kaartjes voor Race naar de maan! Doe mee met de winactie van 4MamaMagazine

 www.racenaardemaan.nl

Share.

About Author

Leave A Reply