6x leuker goedkoop leven

2
Weleens geprobeerd te besparen? Dan weet je dat het al snel een sport wordt om zo min mogelijk uit te geven en wél heel leuk te leven! Hier 6 tips om voor een habbekrats te leven.

1. Kijk niet alleen naar grote besparingen. Alle beetjes helpen. Als je elke dag een euro bespaart, is dat over tien jaar 3650 euro!

2. Heb je je auto echt nodig? Vraag dan een ondernemer of je reclame voor hem/haar mag maken. Via vistaprint.nl zijn goedkoop autostickers te regelen. Of laat je auto beplakken via cashcar.nl. Daar krijg je per maand een vergoeding voor. Scheelt weer.

3. Luiers zijn een dure grap. Dus koop duurzame luiers (bijvoorbeeld de uitwasbare van kaatjekatoen.nl) óf zorg dat je kind snel zindelijk is (scheelt per jaar zo’n 400 euro) en gebruik tot die tijd alleen aanbiedingen: luierinfo.nl.

4. Kopen op de markt is een stuk goedkoper als je dat aan het eind van de dag doet. Net voor ze gaan inpakken is alles bijna te geef. Wel opletten wat je koopt, je wilt je gezin geen bedorven groenten voorzetten.

5. Lekker een momentje voor jezelf hebben. Kopje thee erbij, chocola erbij en heerlijk inspiratie opdoen in een leuk tijdschrift. Dat is dus stiekem best wel een kostbaar momentje. Echt wel een extraatje. Als je voor diezelfde inspiratie niets hoeft te betalen scheelt dat ook weer. Dus lees gewoon 4MamaMagazine! Een écht tijdschrift bomvol moois en helemaal gratis! (En o ja, op 4MamaMagazine.nl staan ook heel vaak gave winacties. Helemaal leuk (en goedkoop) om bijvoorbeeld een prachtig boek te winnen! Hou onze Facebookpagina in de gaten om geen actie te missen!)

6. De originele vrekkenkrant kun je alleen nog van een oude vrek lenen, maar diens opvolger genoeg.nl is al even handig! Ook sites als vrekkenpagina.nl, wijzeringeldzaken.nl en rechtopgeld.nl zijn fijn voor bespaarders.

Nog meer tips om leuker te leven voor een habbekrats? Lees het artikel in ons gratis online tijdschrift!

Share.

About Author

2 reacties

Leave A Reply