3x Verantwoorde babykamer

0
Zo’n klein baby’tje, dat wil je toch beschermen? Met een verantwoorde babykamer bescherm je je kind én de wereld om ‘m heen. Een win-win situatie!

1. Koop zo min mogelijk spullen, en zo verantwoord mogelijk. Handig bijvoorbeeld: een laken en deken in één voor de kinderwagen en wieg. Die van evyanne.nl zijn bovendien gemaakt van biologische en Gots gecertificeerde katoen bij sociale instellingen in Nederland.

2. Je vind de mooiste kindermeubels voor je babykamer in de kringloopwinkel. Nog leuker (maar dan moeten jij of je man wel een beetje handig zijn): maak zelf een commode van gerecyclede planken. Met zijplankjes ga je het schuiven van het aankleedkussen tegen.

3. Maak zelf een mobiel voor boven het babybedje. Klik hier voor gave een DiY van herfstbladeren.

Nog veel meer duurzame spullen voor in de babykamer vind je in ons online magazine!

Share.

About Author

Leave A Reply