Mooie nagels? Dit zijn de trends!

0
Elke winter zijn er nieuwe beautytrends. Deze keer zijn de nagels aan de beurt. De trendkleuren van dit moment zijn prachtige nude-tinten, oud roze en warme grijstinten. Nieuw is ook dat de vorm van de nagels anders wordt.

1. De French Manicure is ingehaald door de very fifties look! Mooi, kort en rond geknipt, met perfect verzorgde nagelriemen en in een mooie heldere kleur gelakt. Prachtig!

2. Maar ook is er de ‘Stiletto nail’. Hele lange nagels, die zó spits en scherp worden gevijld dat ze lijken op kattenklauwen (helemaal als je ze mat zwart lakt). Sterren als Beyoncé en Rihanna zijn er al mee gespot. Een bijzondere fashion statement, maar niet echt praktisch. Deze trend is vooral voor vrouwen die geen mails tikken, luiers verschonen of boodschappen doen. Niet voor (de meesten van) ons dus.

3. De belangrijkste vorm deze winter is echter de ‘Almond nails’. Sexy, chic en elegant. De nagel mag weer wat langer, zodat een mooie amandelvormige vorm gevijld kan worden. Kleinigheidje is dat deze nagels er echt goed verzorgd uit moeten zien. Dus geen brokkelrandjes of ingescheurde hoekjes en super strak gelakt in een nude tint of oud roze.

Share.

About Author

Leave A Reply