Leuke boeken voor je kids (9+ jaar)

1
Als jouw boekenwurm (9+ jaar) ook niet genoeg heeft aan de boeken in ons magazine, hier nog meer tips voor het leukste leesvoer. Want lezen kun je nooit genoeg!

Hoe werkt dat nou?
David Macaulay  (Spectrum, € 22,50 via bol.com)

Hoe werkt een hydraulische graafmachine? Helicopter? Rolgordijn, autogordel, zonnecellen, de computermuis, cd-speler, tuinsproeier, internet en e-mail? Lees dit boek en je snapt het allemaal. Willy wortel zou er blij van worden.

Oh zit dat zo! Wetten van de natuur
Daniel Tatarsky (Karakter Uitgevers B.V., € 12,95 via bol.com)

50 coole wetenschappelijke experimenten voor kinderen van alle leeftijden.

Het proefjesboek
Arno Verweij (Nieuwezijds B.V. € 16,95 via bol.com)

Man, man, man. Dit mochten we vroeger zelf allemaal niet, maar hadden we graag willen doen. Proefjes. Eigen huis, tuin en keukenproefjes. De tafelkleedtruc (nee, dit keer blijft het servies heel!) en dingen met petflessen, lucifers en ballonnen. Tover je huis om tot laboratorium en zet samen met je kinderen het huis in de fik – eh op stelten.

Deze tips komen van de geweldige kinder- en jeugdboekenwinkel & Koffiecafé Ver van Hier. Voor hun assortiment selecteren ze de liefste, leukste, ontroerendste en meest grappige kinderboeken. En voor Ver van Hier geldt: een goed kinderboek is óók leuk voor ouders! Ook hebben ze er een grote collectie 13+ en Young Adult! Deze boekwinkel is echt een bezoekje waard!

Meer weten? In zomereditie van ons magazine hebben we een interview met de eigenaresse: Petra Verheij. En in de herfsteditie van ons magazine geeft ze ook weer hele leuke boekentips voor je kids!

Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply