Great idea #1

0
Reserveer bij de geboorte van je kind een e-mailadres voor hem of haar. Mail in de loop der jaren geregeld foto’s, grappige uitspraken, notities, familieverhalen, video’s van behaalde mijlpalen (ein-de-lijk dat zwemdiploma binnen!), lieve woordjes enzovoort naar dat adres. Op de 18e verjaardag van je kind geef je hem of haar het wachtwoord cadeau!
Ook leuk:
Geef je kind, in plaats van een e-mailadres, zijn of haar eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld: www.pietje.nl

Tips
– Kies je voor een gratis e-mailadres? Ga dan voor dat van een groot bedrijf, als hotmail of gmail. De kans dat deze over 18 jaar nog bestaat (en dus het gekozen e-mailadres) is groter dan bij een kleine speler in de markt.
– Als je een eigen domeinnaam koopt (en jaarlijks betaald), weet je zeker dat je bijbehorende
e-mailadres niet zomaar opgeheven wordt. Dan heb je ook geen last van spam.

Share.

About Author

Leave A Reply