6x beautyproducten voor je puber

0
Speciale kindertandpasta heeft elke mama in huis, maar speciale producten voor de huid van je kind niet. Deze producten heeft je puber niet meteen nódig, maar zijn wel fijn!

1. Deodorant
Je weet dat je kind gaat puberen op het moment dat je het gaat ruiken. En o la la, daar kunnen ze wat van. Tijd voor deo. Bij Sanex Zero deodorant is het kunstmatige Aluminium Chloorhydraat vervangen door het natuurlijke mineraal Aluin. ecomild.nl sanex.nl

2. Bodylotion
Op de kinderhuid smeer je zo min mogelijk. Maar als je tiener toch graag wil smeren, is deze natuurlijke bodylotion prima en stoer van uiterlijk. 2xmooi.nl

3. Douchegel
Oilily heeft een geweldig uitziende kinderverzorgingslijn, met onder meer douchegel. Alleen al voor de verpakking zou mama het kopen. Big Green Smile heeft een ruime keus aan natuurlijke bad- en douchegels speciaal voor kinderen. iciparisxl.nl biggreensmile.nl

4. Anti-puistjes stuff
Oy! (Organic Young), Amie skincare, het girly Green Energy Organics en Zarqa Young zijn vier natuurlijke merken die de puistjes van je kind bestrijden en nieuwe helpen voorkomen. Weg met die meeëters, je kinderen eten al genoeg! teenzskinstore.nl

5. Parfum
Persoonlijk vinden we het niet meteen nodig voor tieners (net zoals strings ), maar als je dochter heel graag wil ruiken als mama… Of hij als papa, want laten we de jongens niet vergeten. Best eens leuk voor een feestje. Zij: ikks.com Hij: ikks.com

6. Gezichtscrème
Droge huid in zicht? TooFruit Creme Tendre is een op de huid van je kind afgestemde, luchtige hydraterende crème met appel en bosbes. Er is ook een voedende versie. Jammie! hope-store.nl

Share.

About Author

Leave A Reply