4x Hotspots in Zeeland

0
Ik vind het altijd een heel gedoe om leuke uitjes te vinden. Iets wat leuk is voor de kids én ook leuk voor mij. Meestal wordt het iets met klimmen en klauteren, waar (soms) ook nog iets geleerd kan worden, gecombineerd met een bijzonder shopadresje. Hier een paar tips die in de smaak vallen bij mijn kids, leeftijd 2 t/m 8 jaar, en bij mij. (Ook geschikt voor die dagen met wat minder zon!)

Molen de Jonge Johannes
Een te gek gave speeltuin (aldus de kinderen) waar ze zich urenlang kunnen vermaken en waar wij (vaders en moeders) genieten van een hapje en drankje op het terras. Bij slecht weer kunnen de kids prima binnen spelen. Naast de speeltuin liggen ook een kinderboerderij en een streekwinkel. Toegang is gratis. Wij zijn fan! Vrouwenpolderseweg 55a, Serooskerke dejongejohannes.nl

Berkenhof’s Tropical Zoo
Een uitgebreide attractie met veel verschillende elementen: een mini jungle, fossielenmijn, dino expo, natuurklas, kidsjungle en het buitenspeelbos. Informatief, spannend en leuk voor de kinderen. Wij kunnen ons hier een hele dag vermaken, met als hoogtepunt de natuurlijke speeltuinen binnen en buiten. Ook met regenachtig weer een prima uitje. Langeweegje 10A Kwadendamme tropicalzoo.nl

Lievelings
En natúúrlijk ben ik mezelf niet vergeten toen ik dit lijstje met hotspots aan het maken was. Ik word namelijk altijd errug gelukkig van een mooie winkel vol met allemaal leuks. Dit is één van die winkels die ik gewoon wel leeg wil kopen. En ook fijn: als je ‘even’ staat rond te snuffelen kunnen de kids gewoon aan de kleurplaat. Dus als je tóch in Zeeland bent, dan moet je deze winkel écht even bezoeken. Londensekaai 1, Middelburg lievelings.nl

Pluktuin Hof Hazenberg
Bij pluktuin van Hof Hazenberg in Aagtekerke kun je met de kinderen bloemen en fruit plukken! Daar worden we ook allemaal blij van! De tuin bestaat uit anderhalve hectare bloemen en een boomgaard die ook voor plukkers geopend is. Voor vier euro mag je een handvol bloemen plukken. Als je fruit wilt plukken in de boomgaard koop je voor één euro vijftig een doosje dat helemaal gevuld mag worden. Superleuk voor de kinderen om allerlei lekkers te plukken. (En proeven mag!) En leuk voor mama om samen een kleurrijk boeket te kunnen plukken. En o ja, er is ook een terras mét speelgelegenheid. Voor als ze nog niet moe zijn. plattelandvakantieland.nl

Share.

About Author

Leave A Reply