3x DiY Vakantieherinneringen bewaren

0
Op vakantie word ik een ware verzamelaar en de kinderen hebben deze verzameldrift inmiddels ook prima gekopieerd. Alles wat we mooi vinden willen we bewaren als vakantieherinneringen. Een mooi papiertje, een entreeticket, een mooi etiket, zand, stenen, takjes en dan over de honderden foto’s nog maar te zwijgen.

Helaas komt de verzameling thuis meestal achterin de kast te liggen. Hartstikke zonde, want wat is nou leuker dan mooie herinneringen oproepen aan de hand van bijvoorbeeld een glinsterend gletsjersteentje. En je kunt er ook niet al te lang mee wachten, want voordat je het weet ben je vergeten waar dat steentje vandaan kwam…Online is veel inspiratie te vinden om alle mooie vondsten veilig te stellen. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet.

1. Uiteraard is er meer dan genoeg te vinden op Pinterest. We hebben alvast wat verzameld op ons eigen DiY Vakantieherinneringen-bord. pinterest.com

2. Ook heel leuk is deze website. welke.nl

3. En van deze site werd ik ook blij. Meteen een prima oplossing gevonden voor alle takjes achterin onze kast. moodkids.nl

Share.

About Author

Leave A Reply