Holiday hotspots

0
De leukste plekken om met je gezin vakantie te vieren.

Frankrijk
Camping Domaine LaCanal
Kindvriendelijke, autovrije, rustige familiecamping aan het meer Lac du Laouzas, op het Franse platteland. Er zijn ook compleet ingerichte huurtenten aanwezig. lacanal.com

Landgoed Domaine les Gandins
Aan de oever van de Sioule, in het Noordelijke deel van de Auvergne, vind je een karakteristiek landhuis uit 1674. Op het ruim opgezette landgoed bevinden zich daarnaast enkele gîtes (huisjes) in de voormalige boerderij en duiventil, B&B kamers in het landhuis, een kleine, rustige camping (15-20 plaatsen) en Open Air Lodges (luxe safaritenten). domainelesgandins.com

Vakantieverblijf Ladière
Handig als je met meerdere gezinnen op vakantie gaat. Dit ruim en luxe opgezette vakantieverblijf in de Dordogne bestaat uit twee aan elkaar grenzende huizen. Landelijk gelegen, met zicht op twee kasteeltjes. Met zwemvijver, trampoline, schommel en een pingpongtafel. ladiere.com

Accommodatie Domaine la Fontaine.
Aan de rand van een klein dorp in Zuid-West Frankrijk met uitzicht over een vallei. Er zijn gîtes (vakantiehuisjes) en chambres d’hôtes (B&B formule) met elk een eigen badkamer. Met verwarmd zwembad. domainelafontaine.com

Vakantieboerderij Le Cheval Rouge
Bretonse herenboerderij uit 1880, omgebouwd tot 3 ruime gîtes. Op het bijbehorende land vind je een kleinschalige, natuurlijke camping en een aantal compleet ingerichte huurtenten. opvakantieinbretagne.com

Landgoed Domaine en Birbès
Verscholen tussen de zonnebloem- en graanvelden op het Zuid-Franse platteland staat een oude boerderij uit 1780, waarin zich twee gastenkamers bevinden. Op het terrein bevinden zich verder 6 compleet ingerichte safaritenten, 3 gîtes en een verwarmde zwembad. domaineenbirbes.com

Nederland
Hotel De Zeeuwse Kust
Dit familiehotel is gelegen op het kindvriendelijke Strandpark De Zeeuwse Kust, op slechts 250 meter van het Noordzeestrand in Renesse. Bijna alle 40 hotelsuites zijn speciaal ingericht voor gezinnen. Met aparte kinderslaapkamer en een keuken. Bijna alle hotelsuites zijn te koppelen met de aansluitende suite, waardoor het mogelijk is met meer gezinnen vakantie te vieren. hoteldezeeuwsekust.nl

Italië
Agriturismo Poggio Al Lago
Kindvriendelijke agriturismo op een landgoed van ca. 600 ha. met in totaal 12 appartementen en 3 kamers (verdeeld over verschillende gebouwen). Het zwembad heeft een apart kindergedeelte. Er zijn speeltoestellen, een tafeltennistafel, een tennisbaan en voetbalveldje. Op 200 meter ligt kratermeer Lago dell’ Accesa. tritt.nl

Griekenland
Accommodatie Akti Barbati
Vierpersoons-studio’s, direct aan het kiezelstrand van Barbati. De beschutte baai biedt een fijne vakantieplek voor gezinnen met kinderen. Het kleine terrein is overzichtelijk met een fijn zwembad (met kinderbad) en een ligweide. Zowel op korte afstand van Corfu-stad, als de luchthaven. casitatravel.nl

Share.

About Author

Leave A Reply