4x De leukste kinderboekenwinkels

0
Wie kan er nu niet uren ronddwalen in een kinderboekenwinkel? Dit zijn de allerleukste! (Oké, de kinderen mogen mee, als excuus)

1. Ver van hier Rotterdam
Naast kinder- en jeugdboekenwinkel ook koffiecafé. Superhip ingericht, inspirerende plek. Ineens voelt Rotterdam niet meer zo ver. vervanhierrotterdam.nl

2. Kinderboekwinkel Amsterdam
In deze beroemde winkel staan 32 kasten met meer dan 7000 titels. Van prentenboeken in alle soorten en maten tot een wetenschappelijke afdeling en romans voor zes tot zestien jaar. Je verdwaalt er bijna. kinderboekwinkel.nl

3. de Groningse Kinderboekhandel
Een van de oudste kinderboekwinkel van Nederland. Ook verkoop van speelgoed, knuffels van kinderboeken en spellen. Je moet ervoor naar ’t verre noorden, maar dan heb je ook een goed boek. kleinekapitein.nl

4. Casperle
Aan het Sarphatipark in Amsterdam. In deze moderne kinderboekenwinkel kun je ook lekker een taartje eten. Of: hier kun je taart eten en ook lekker een kinderboek lezen. ’t Is maar hoe je het ziet. casperle.nl

Zie pagina 120 in ons magazine (4MamaMagazine 0 #Summer) voor de leukste nieuwe kinderboeken!

Share.

About Author

Leave A Reply