Uitjes Utrecht

0

Dierenpark Amersfoort, Amersfoort
Bekend om het DinoPark. Maar ook leuk: de klimroute. En de reptielen, amfibieën en insecten. Teveel dieren om op te noemen. dierenparkamersfoort.nl

Ouwehands Dierenpark, Rhenen
Dierentuin met overdekte speeljungle van 4000 m² groot en 12 meter hoog. Klauter als een aap langs de touwen en door de loopbruggen en klim in de wiegende nesten van de wevervogels. Bij de otters kun je spelen op het vlot of in het piratenschip en je kunt een kijkje nemen in de griezelspelonk van de kalong, de grote vleermuis en de prairiehondjes. Voor de echte waaghalzen is er de enorm hoge glijbaan. Tevens vertrekpunt van de De Jungle Express. ouwehand.nl

Spoorwegmuseum, Utrecht
Stap in de wereld van roet en stoom! Verken het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland: Bekijk historische treinen, ga naar het theater, stap in de attractie De Vuurproef, verken het werkterrein en bezoek het Maliebaanstation. spoorwegmuseum.nl

Universiteitsmuseum, Utrecht
Experimenteer erop los in het Jeugdlab, volg een spannende speurtocht of speel de Beestenbende game in het Rariteitenkabinet. Een grote collectie vol enge, gekke, mooie en bijzondere objecten. universiteitsmuseum.nl

 

Share.

About Author

Leave A Reply