Uitjes Noord-Holland

1

Madame Tussaud, Amsterdam
Voetballers, royalities en filmsterren, ze zijn allemaal te bekijken in dit wassenbeeldenmuseum. Je kind kan er ook mee op de foto. Da’s bijna alsof je écht Ronaldinho of Lady Gaga hebt ontmoet. madametussauds.com

The Amsterdam Dungeon, Amsterdam
11 shows, 9 acteurs, special effects, decor en 500 jaar duistere Amsterdamse geschiedenis. Een spannende ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Grappig en soms een beetje eng. thedungeons.com

Tropenmuseum Junior, Amsterdam
Het kindermuseum van het Tropenmuseum. Elke tentoonstelling is weer een andere wereld om te ontdekken. Bijvoorbeeld een kunstenaarswijk in Brazilië, een paleis in Ghana of een theehuis in Iran. Alle zintuigen worden geprikkeld. tropenmuseumjunior.nl

 

Share.

About Author

1 reactie

Leave A Reply