Altijd handig voor mama-to-be: Een babyuitzetlijst!

3
Buy buy baby. Heerlijk om met een kindje op komst alle leuke kinderwinkels af te struinen naar dat ene perfecte item voor in de babykamer of voor in de garderobe van je baby. Naast al die te gekke spulletjes zijn er ook nog wel een paar dingen die toch wel errug handig zijn om te hebben. Dus naast leuk ook even praktisch. We hebben alvast een babyuitzetlijst voor je gemaakt, hoef je alleen maar uit te printen en af te vinken! Veel plezier met shoppen!

De items op deze babyuitzetlijst zijn wel heel handig om aan te schaffen voor de komst van je baby. Maarre, sommige zaken kun je best skippen (zeggen wij uit ervaring). Daar staat een sterretje achter.

Klik hier voor je babyuitzetlijst.

En als je dan toch nog wat tijd overhebt na het shoppen van de praktische dingen, dan kun je misschien ook nog even iets leuks voor de babykamer kopen! Kijk in de herfsteditie van ons online magazine en laat je inspireren!

En o ja, hou ons op facebook en twitter in de gaten, want in onze wintereditie staat een superleuke babyshower! Met recepten en heel veel sfeerinspiratie voor je babykamer! Ook staat in dat nummer een indrukwekkend interview met een moeder van een veel te vroeg geboren babietje. Mis ‘m niet!

Share.

About Author

3 reacties

Leave A Reply